Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

ONLINE | JURIŠIĆ – MANDIĆ (SI): ZOOM VEČEŘE S UMĚLCI PŘEDSTAVENÍ TOGETHER

Detaily
Datum: 01 listopadu, 2020
Čas: 18:00 - 24:00
Místo: ONLINE
Druh události: Speciální Together večer. Zoom večeře s umělci představení Together a setkání s publikem.
O akci
!!! UPDATE!!!
Jak mohou tito pozoruhodní umělci vydržet tak dlouho? I v této podivné nové situaci, odvážné slovinské duo Leja Jurišić a Marko Mandič podstupují největší riziko letošního festivalu: speciálně si pronajali dům v Lublani a najali si kameramany, aby vás pozvali na speciální 6-hodinovou online večeři a setkání! Během toho, co budou vařit, jíst a improvizovat, jejich intimní sdílení bude o samotném představení Together, o umění, životě, aktuální situaci a všem, co se objeví v menu. Občas se můžete ke konverzaci připojit naživo a kdykoli můžete psát komentáře a / nebo otázky, které budou zodpovězeny. Vyhraďte si čas na vaření, pojídání, popíjení a povídání. TOGETHER.
Akce bude v angličtině, přesto se pokusíme přeložit dotazy diváků do češtiny.
—–
Pro politiku nevyřešitelný problém, pro živé umění věčný ideál. Šestihodinová elektrizující výzva pokládající tu věčnou otázku, co to znamená být spolu?

Přijďte zažít jednu z nejvýznamnějších divadelních událostí slovinské scény posledního desetiletí a staňte se svědky nekompromisního komentáře k tempu současného života. Together je riskantní, vtipné, násilné, přehnané i lidské, inteligentní a odvážné. Reflektuje stav, kdy se tolik v našich životech stalo otázkou výkonu, a poukazuje na utápění se v neustálé medializaci všeho. Inscenace samou svou koncepcí usvědčuje, že „být spolu“ je nejistou investicí, kterou je stále obtížnější zaplatit.

Představení obsahuje nahotu.

 

 

Autor: Leja Jurisic & Marko Mandic

Ve spolupráci s: Bojan Jablanovec a Semira Osmanagić

Účinkují: Leja Jurišić a Marko Mandič

Texty živě: Semira Osmanagic

Technická režie: Matej Bobič

Producent: Žiga Predan

Produkce: Pekinpah & Via Negativa

Koprodukce: Šiška Cinema

 

Partneři pro uvedení v Praze: Divadlo Archa

Sdílení