Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

BUSH HARTSHORN (UK) | čtyřdenní workshop | POSKYTOVÁNÍ A PŘIJÍMÁNÍ ZPĚTNÉ VAZBY

Detaily
Datum: 22 března, 2023
Čas: 10.00–15.00
Místo: Pražské kreativní centrum
Druh události: workshop
O akci

Po skvělé odezvě z workshopu z minulých let uvádíme znovu na Bazaar festivalu čtyřdenní workshop pro umělce, publikum i další zájemce na téma poskytování a přijímání zpětné vazby. Workshop vedený Bushem Hartshornem uvede základní principy nenásilné komunikace (Non Violent Communication, NVC) a neurolingvistického programování (Neuro Linguistic Programming, NLP), které lze aplikovat na mnohé osobní i profesionální případy. Zároveň workshop nabídne úvod k metodologii sdílené zpětné vazby založené na myšlence kritické reakce (Critical Response) Liz Lermanové i užití této metody v praxi. Pokud čas dovolí, účastníci budou moci prozkoumat a procvičit si i další metody. Budeme spolupracovat s umělci, kteří se budou podílet na sobotním programu festivalu Bazaar, avšak workshop je otevřen pro účastníky z jakéhokoli odvětví. Nicméně je důležité, aby se účastníci workshopu závazně zúčastnili všech částí programu.

Program workshopu:

středa 22. 3. I 10:00–15:00

čtvrtek 23. 3. I 10:00–14:00

pátek  24. 3. I 10:00–14:00

neděle 26. 3. I 10:00–14:00

WORKSHOP PROBÍHÁ V ANGLICKÉM JAZYCE!

KURZOVNÉ:

1200 Kč | 600 Kč, speciální cena platí do 10. 3. 2022 

1500 Kč plná cena | 800 Kč studentská

Po deseti letech jako řidič kamionu absolvoval Bush Dartington College of Arts. Od té doby se věnuje kariéře komunitního umělce, dramaturga, performera, divadelního dramaturga a uměleckého ředitele. Získal kvalifikaci kouče v oblasti vztahové dynamiky, která se stala základem jeho práce v oblasti mentoringu tanečních umělců. Od ledna 2015 působí Bush jako mentor/kouč umělců v Austrálii, na Tchaj-wanu, Kypru, ve Velké Británii, Španělsku, České republice, Litvě, Maďarsku a Polsku.

Projekt se uskutečňují v rámci programu Live Performance Bazaar Residencies za finanční podpory Evropské unie a MKČR.

Sdílení