Alienum phaedrum torquatos nec eu, vistraxiti rtssa periculiser ex, nihil lab teger enim nequm lutpatetendis in mei meis an pericula.

Instagram

Follow Us

BAZAAR: festival, který téměř byl – festival, který teprve bude!

Milí přátelé Bazaar Festivalu,

máme špatné, ale i dobré zprávy. V souvislosti s vyhlášením nouzového stavu na celém území České republiky jsme se rozhodli festival přesunout na podzimní termín. Jádro festivalu SOBOTNÍ BAZAAR ale proběhne formou LIVE STREAM v původním čase!!!

 

BUĎTE S NÁMI LIVE!  

Sobotní Bazaar bude! Sledujte náš Facebook, kde brzy zveřejníme odkaz na plánovaný stream. 

 

BAZAAR FESTIVAL 2020 SE ODEHRAJE NA PODZIM!

Situaci intenzivně řešíme a konkrétnější informace zveřejníme v následujících dnech. Sledujte náš Facebook nebo naše stránky bazaarfestival.cz/2020. Všechny vstupenky zatím zůstávají v platnosti pro podzimní uvedení. Prosíme diváky, kteří nebudou moci v náhradním podzimním termínu dorazit, aby nežádali o vrácení vstupného a Bazaar Festivalu tak v nelehké situaci pomohli. 

Možná není správná doba na všechny zvané superhrdinky na jevišti, oslavme tedy alespoň ty superhrdinky, které zůstaly a budou live!  A pamatujte: nepropadejte panice, udržujte čistotu a věnujte uvolněný čas odpočinku a rozvoji ducha.

Děkujeme za přízeň. 

Tým Bazaar festivalu

 

Včera 12. března se sešli vybraní rezidenční umělci Bazaar Festivalu a tým festivalu na setkání, která mělo být koordinační schůzkou týden před začátkem festivalu, kvůli mimořádným opatřením evropských vlád v období zdravotní krize jsme se ale museli hned druhý den rozloučit s těmi, kteří žijí v Německu a Polsku. Teď už chystáme livestream části Sobotního Bazaaru a přesun zbytku festivalu na podzim. 

 

Zleva Petr Dlouhý (poradce), Jakub Štourač (skladatel), Roman Zotov-Mikshin (poradce), Inga Zotova-Mikshina (tanečnice), Maria Huber (performerka), Lucia Šimášková (koordinátorka), Carolina Arandia (performerka), Sabina Bočková (tanečnice),  Laura Brechmann (performerka), Martin Krupa (herec), Weronika M. Lewandowska (performerka), Johana Pocková (choreografka-tanečnice), Tinka Avramova (režiserka), Ester Grohová (pomocná PR a produkce), Markéta Pščolková (performerka), Lukáš Benda (šéf techniky), Ewan McLaren (dramaturg).

Post a Comment